Tømrer Vordingborg

Vi har mere end 20 års erfaring i faget

IdealByg dækker hele Sjælland og øer

Du får 5 års garanti på alt udført arbejde

Vi er medlem af

Velkommen hos Idealbyg – Det professionelle tømrerfirma

Velkommen til Idealbyg, dit pålidelige tømrerfirma, som står klar til at hjælpe dig med dine opgaver i Vordingborg.

Med base i Nykøbing Falster er vi så lokale som det næsten er muligt og vi er er altid klar til at mødes, så vi kan tage en snak om dine ønsker.

Vores tømrerydelser dækker

Vi imødekommer de opgaver der er i forbindelse med bygning og renovering.

Vores dygtige tømrere er klar til at tage sig af en bred vifte af opgaver, fra de mindste reparationer til opførelse af et nyt hus eller sommerhus.

Vi kan f.eks. hjælpe dig med følgende ydelser:

  • Ny tilbygning: Uanset om du ønsker at udvide dit hjem med ekstra plads eller skabe mere plads til din virksomhed, står vi klar til at realisere dit projekt.
  • Udskiftning af døre og vinduer: Opgrader dit hjem med nye, energieffektive døre og vinduer, som forbedrer boligens udseende og indeklima.
  • Ny træterrasse: Skab et dejligt uderum med en træterrasse, der inviterer til afslapning og samvær.
  • Nye gulve: Vi kan lægger flotte og holdbare gulve der er med til at give dit hjem nyt liv.
  • Nyt tag: Beskyt din ejendom mod vejrets påvirkninger med et nyt tag.
  • Nyt køkken: Realiser drømmen om et nyt, funktionelt og indbydende køkken, der matcher dine ønsker og behov.
  • Nyt badeværelse: Opdater dit hjem med et moderne og stilfuldt badeværelse, der kombinerer funktionalitet med design.

Vores mål hos Idealbyg er at levere tømrerydelser af høj kvalitet, der opfylder dine ønsker. Vi står klar til at assistere dig gennem hele processen, fra den indledende planlægning til det færdige resultat, og sikre, at alle detaljer bliver som du ønsker.

Totalentreprise løsninger

Hos Idealbyg forstår vi vigtigheden af at have en pålidelig partner, når det kommer til at realisere byggeprojekter fra start til slut. Derfor tilbyder vi totalløsninger, hvor vi tager hånd om alle aspekter af dit byggeprojekt.

Vores totalløsninger inkluderer planlægning, udførelse og styring af alle byggefaser, hvilket sikrer en koordineret og effektiv proces.

Vores team af erfarne fagfolk arbejder tæt sammen for at sikre, at dit projekt gennemføres med højeste kvalitet og overholder alle aftalte tidsfrister og budgetter.

Ved at vælge Idealbyg som din totalløsningspartner, får du en stressfri byggeproces.

Ring og hør mere på +45 31 35 81 01

Udelukkende faglærte håndværkere

Vi forstår vigtigheden af, at der benyttes faglærte tømrere, til at udføre tømrerarbejde og alt andet håndværk, hvor dette er påkrævet. Derfor er alle vores folk faglærte eller ved at blive det.

Vi dækker hele Vordingborg og omegn og er altid klar til at hjælpe dig med at realisere dine byggedrømme.

Kvalitets håndværk og Kommunikation

Vi tror på, at godt tømrerarbejde starter med god dialog. Derfor arbejder vi tæt sammen med dig gennem hele processen for at sikre, at dine ønsker og behov bliver mødt.

Vi tilbyder tilpassede løsninger, der afspejler din personlige stil og de funktionelle krav til dit hjem eller erhvervsbygning.

Hos Idealbyg lægger vi vægt på ærlig kommunikation og vi prioriterer at vores projekter færdiggøres til tiden, inden for budgettet og altid med øje for detaljen.

Vælg Idealbyg – Vælg Kvalitet og Pålidelighed

Når du vælger Idealbyg som din tømrerpartner til dit projekt i Vordingborg, så vælger du et firma, der sætter kvalitet, pålidelighed og kundetilfredshed i højsædet.

Vi ser frem til at arbejde sammen med dig og bringe dit næste byggeprojekt til live med vores ekspertise og håndværksmæssige stolthed.

Kontakt os i dag, og lad os hjælpe dig med dit tømrerprojekt i Vordingborg.

Ring og hør mere på +45 31 35 81 01