Vi har mere end 20 års erfaring i faget

IdealByg dækker hele Sjælland og øer

Du får 5 års garanti på alt udført arbejde

Vi er medlem af

Idealbyg – Din Professionelle Tømrer i Køge

Professionelt håndværk og Kundetilfredshed fremfor alt

Velkommen til Idealbyg, hvor vi står klar til at assistere dig med dit byggeprojekt i Køge. Vores faglærte tømrere, er klar til at hjælpe dig, uanset hvilket projekt du mangler hjælp til.

Skræddersyet Nybyggeri

Realisér Dine Drømme

Drømmer du om en ny tilbygning, nyt tag, eller en specialdesignet træterrasse? Idealbyg tilbyder tilpassede løsninger, der forvandler dine drømme til virkelighed.

Nyt Liv til Dit Hjem

Er det tid til et nyt køkken eller renovering af dit badeværelse? Vi kan hjælpe dig med at forvandle din bolig, så den fremstår flot og moderne.

Med mere end 20 års erfaring, sikrer vi dig en gnidningsfri proces, og at din renovering bliver udført ud fra dine ønsker.

Ring og hør mere på +45 31 35 81 01

Reparationer der holder ved

Kvalitet der Varer
Når det er tid til at forny eller renovere dit hjem i Køge, så står vi klar til at hjælpe dig, og det er uanset om det er tagreparationer, gulvrenovering eller renovering af dit køkken.

Komplet Service med Idealbyg

Fra Start til Slut
Idealbyg tilbyder at være byggeleder for større projekter i Køge og omegn.

Udover egne faglærte håndværkere, har vi et stort netværk inden for de resterende fagområder, og kan derfor lede dit projekt fra start til slut.

Vælg Idealbyg – som din Tømrer i Køge

Med Idealbyg får du et tømrerfirma, der sætter dine behov først og sikrer, at dit projekt bliver håndteret med højeste professionalisme.

Vores engagement i kvalitet og kundetilfredshed gør os til dit ideelle valg for tømrerarbejde i Køge.

Kontakt os i dag for en samtale om dit tømrerprojekt i Køge og lad os vise dig, hvordan vi kan omdanne dine byggeplaner til virkelighed.

Vi er medlem af DI Byggeri og Byggaranti.

Ring og hør mere på +45 31 35 81 01